Palvelut

 

Syvään päähän-hypätäänkö?

 

Syvään päähän tarjoaa pintaa syvempiä psykoterapia- ja työnohjauspalveluita.

Työnohjaus

Mentalisaatioon perustuva työnohjaus auttaa jumiin jäänyttä työyhteisöä tai työntekijää palauttamaan ajattelukyvyn ja perustehtävän "tekemisen meiningin". Jos työyhteisössä sakkaa tai rakenteet ovat hukassa, eikä kukaan enää tiedä, "miksi tänne aamulla tullaan", voi työnohjaus auttaa selkiyttämään asioita. Terve työyhteisö on lillukanvarsien sijaan perustehtävän kimpussa, rakenteet ja tunneilmapiiri tukevat sen tekemistä.

Psykoterapia

Psykodynaaminen psykoterapia tarjoaa näköalan syihin ja merkityksiin ihmisen elämässä. Tavoite ei ole löytää pelkästään oirehelpotusta tai nopeita ratkaisuja, vaan asettua kuulostelemaan "syntyjä syviä" ja sen yhteyttä tähän päivään. Omien rajojen löytäminen ja terveen aggression haltuunotto on terapiassa usein tavoitteena. Jos etsit enemmän konkretiaa ja ratkaisuja, en ole oikea henkilö siihen. Psykoterapiassa etistään "varjoon työnnettyjä" ominaisuuksia ja tavoite on olla enemmän kokonainen, kuin pelkästään "kiva".

Psykologin vastaanotto

Lyhyemmät psykoterapeuttiset tukiskelut, pohdinnat ja elämän kriisit, joihin ei vielä varsinaista psykoterapiaa tarvita. Varsinaisia psykologin testauksia ja tutkimuspaketteja en tee.

Koulutus

Olen kiinnostunut kouluttamaan esimerkiksi työyhteisöjä tai muita tahoja. Lähellä sydäntäni on mm. työyhteisön jumit, toimiva vuorovaikutus työssä tai perheessä, mentalisaatiokyvyn kehittäminen työyhtisössä tai ihmisten kanssa työskennellessä. Kysy ihmeessä, muokkaan koulutusta tarpeiden ja kohdeyleisön mukaan. 

Työhyvinvointipäivät

Koulutuksen ja työnohjauksen kombo, räätälöidään tarpeen mukaan